https://hellasr2013.forumgreek.com/
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά

Πρόσφατα Θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Μετεωρολογος
Πρωτοσελιδα Αθλητικων Εφημεριδων

Πήγαινε κάτω
hellasr
Admin
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 584
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2013

Jeremy Lin: "Εμπόδιο η καταγωγή μου" Empty Jeremy Lin: "Εμπόδιο η καταγωγή μου"

Κυρ Απρ 07, 2013 8:47 am
Βιντεο εδω

Δημοσιεύτηκε:2013-04-06 18:51 Ενημερώθηκε:2013-04-06 18:51

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Jeremy Lin δήλωσε ότι πιστεύει πως το γεγονός ότι έχει Ασιατικές ρίζες είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κερδίσει μία υποτροφία σε κολέγιο πρώτης κατηγορίας.

Πριν την “Linsanity” υπήρχε απλώς ο… Jeremy Lin. Ένας μπασκετμπολίστας με σπουδές στο κολέγιο του… Harvard. Ένα κολέγιο που φημίζεται για πολλά πράγματα, όπως τους Προέδρους των ΗΠΑ που έχουν φοιτήσει σε αυτό, αλλά η ομάδα μπάσκετ του δεν είναι ένα από αυτά.

Λογικό λοιπόν ήταν να μην δώσει κάποιος σημασία τον Lin όταν μπήκε στο ΝΒΑ, μέχρι που ήρθε η περσινή αγωνιστική του έκρηξη με τους Knicks. Όπως αποδείχτηκε βέβαια πολλοί είχαν υποτιμήσει το ταλέντο του νυν γκαρντ των Rockets, από την περίοδο ακόμα που αποφοιτούσε από το Γυμνάσιο. Και σύμφωνα με τον Lin ο λόγος ήταν οι Ασιατικές του ρίζες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Lin, τόνισε πως αρκετά κολέγια τον προσπέρασαν και δεν του πρόσφεραν μπασκετική υποτροφία λόγω του χρώματος του δέρματός του: “Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές, τουλάχιστον στο μυαλό μου, ότι επειδή έχω Ασιατικές ρίζες η περίπτωσή μου ήταν ιδιαίτερη. Νομίζω ότι ήταν εμπόδιο για εμένα (σ.σ η καταγωγή του) επειδή υπάρχει μία προκατάληψη”.

Όταν πάντως τέθηκε το ζήτημα μήπως ο Lin δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2010 λόγω του χρώματός του, ο Κομισάριος του ΝΒΑ, David Stern, συμφώνησε με τον νεαρό γκαρντ, κάνοντας πάντως και την σχετική πλάκα: “Νομίζω ότι αν ψάξουμε την αληθινή απάντηση τότε πρέπει να πω πως ‘Ναι’. Κοιτάζοντας πάντως την περίπτωσή του δεν ξέρω αν υπήρχε τέτοια προκατάληψη προς το πρόσωπό του επειδή ήταν Ασιάτης ή επειδή είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο του Harvard”!

Τα πράγματα βέβαια έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους για τον Lin, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει 13.1 πόντους, 6.1 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο με την φανέλα των Rockets, με τους οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων δολαρίων το καλοκαίρι.

2 ακομη βιντεο παρακατω

βιντεο

βιντεο

Πηγη
iliasy
iliasy
Admin
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2013

Jeremy Lin: "Εμπόδιο η καταγωγή μου" Empty Απ: Jeremy Lin: "Εμπόδιο η καταγωγή μου"

Κυρ Απρ 07, 2013 9:14 am
cheers Πρωτος !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης