https://hellasr2013.forumgreek.com/
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά

Πρόσφατα Θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο

Μετεωρολογος
Πρωτοσελιδα Αθλητικων Εφημεριδων

Πήγαινε κάτω
hellasr
Admin
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 584
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2013

Τέλος εποχής για Hawks - Josh Smith; Empty Τέλος εποχής για Hawks - Josh Smith;

Κυρ Μάης 05, 2013 2:13 pm
Δημοσιεύτηκε:2013-05-04 19:16 Ενημερώθηκε:2013-05-04 19:16

Ενα από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού θα είναι φέτος ο Josh Smith, ο οποίος βγαίνει στο "παζάρι" για να βρει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Τέλος εποχής για Hawks - Josh Smith; 109879816

Στα 27 του χρόνια θεωρείται ένας από τους ποιοτικότερους power forward του πρωταθλήματος. Έχει 9 σεζόν επαγγελματικής καριέρας στην... καμπούρα του και το γεγονός ότι είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιό του, τον καθιστά στόχο για πολλές από τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ που θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Ο Josh Smith αποχαιρέτησε τα play off μετά την ήττα των Hawks από τους Pacers και όπως όλα δείχνουν, αποχαιρετησε μαζί και την Atlanta, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2004.

"Καθώς έβγαινα από το παρκέ, ήρθαν όλα μπροστά στα μάτια μου. Η αβεβαιότητα που έχει το μελλον, όλες αυτές οι προσωπικες σχέσεις που είχα από την στιγμή που βρέθηκα εδώ..." σχολίασε ο 27χρονος forward και συνέχισε λέγοντας ότι: "Δεν ξερω. Πραγματικά δεν ξερω. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θέλω να δοκιμάσω την εμπειρία της free agency. Θέλω να εξερευνήσω τις επιλογες μου, να δω τι υπάρχει εκεί έξω. Δεν έχω ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί".

O Smith μπήκε στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2004, όταν οι Hawks τον "τσίμπησαν" στο νούμερο 17 του Draft. Οι δυο πρώτες σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακές (9.7 πόντοι, 6.2 ριμπάουντ και 11.3 πόντοι, 6.6 ριμπάουντ αντίστοιχα), όμως όσο περνούσε ο καιρός, τόσο ο 27χρονος ημί-ψηλος βελτίωνε το παιχνίδι του. Πλέον, μετράει 676 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, μαζί με 15.3 πόντους (46.5% στα συνολικά σουτ, 28.3% στα τρίποντα, 65.4% στις βολές), 8 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2.1 κοψίματα ανά 34.1 λεπτά συμμετοχής. Θα μπορούσε και καλύτερα, αν δεν έδινε τόσο μεγάλη σημασία στα σουτ από μέση απόσταση, αυτά που εκνεύριζαν το κοινό των Hawks και μερικές φορές οδήγησαν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Η ομάδα της Atlanta έχει, φυσικά, το δικαίωμα να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αν και αυτή τη στιγμή ο GM Danny Ferry θέλει να απολαύσει μερικές εβδομάδες διακοπών. Ανοιχτό είναι και το θέμα του προπονητή, με τον Larry Drew να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

http://nba.sport24.gr/article/2240004/telos-epoxis-gia-hawks-josh-smith

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης