- hellasrAdmin
- Αριθμός μηνυμάτων : 584
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2013
Κατάθεση ψυχής από τον Rondo
Πεμ Απρ 11, 2013 10:23 pm
Δημοσιεύτηκε:2013-04-11 18:41 Ενημερώθηκε:2013-04-11 18:41
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο ο Rajon Rondo παραδέχτηκε ότι δοκιμάζεται η υπομονή του, αποκαλύπτοντας ότι έμαθε τα νέα για την σοβαρότητα της κατάστασής του από το… ραδιόφωνο!
Ήταν 25 Ιανουαρίου όταν στην ήττα των Celtics από τους Hawks ο Rajon Rondo υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, χωρίς… κανένας να το πάρει χαμπάρι! Χρειάστηκε να περάσουν δύο ημέρες και να μαζέψει υγρό το γόνατό του στην προθέρμανση του επόμενου αγώνα των Celtics με αντιπάλους τους Miami Heat στις 27 Ιανουαρίου για να καταλάβουν όλοι πως κάτι… δεν πήγαινε καλά με την περίπτωση του All Star γκαρντ.
“Ακολουθούσα απλώς την ρουτίνα μου, μέχρι που πηγαίνοντας να κάνω ντους – όπως κάνω πριν από κάθε παιχνίδι – κατάλαβα πως κάτι κακό έχει συμβεί και πήγα στο Νοσοκομείο για να βγάλω μαγνητική” ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Rondo, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι για πρώτη φορά έμαθε ότι πιθανόν να έχει τραυματιστεί σοβαρά από το… ραδιόφωνο!
“Επιστρέφαμε από το νοσοκομείο όταν άνοιξα το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο και άκουσα έναν δημοσιογράφο να υποστηρίζει ότι μπορεί να είχα υποστεί ρήξη χιαστού! Και αναρωτιόμουν, πώς είναι δυνατόν να ξέρει κάτι τέτοιο, αφού μόλις είχα πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου”!
Στη συνέχεια ο Rondo παραδέχτηκε ότι ο δρόμος της αποθεραπείας του ήταν δύσκολος στην αρχή, κυρίως από ψυχολογικής άποψης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει βάλει χρονοδιάγραμμα επιστροφής του: “Πλέον είμαι εντάξει. Ξέρω ότι πρέπει να γίνω καλά. Αρχικά ήταν εκνευριστικό, επειδή ήθελα να παίξω. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Βγαίνοντας από το χειρουργείο, για τρεις με τέσσερις εβδομάδες κανένας δε μου έκανε κουβέντα σχετικά με το πότε θα επιστρέψω στα παρκέ. Απλώς ήθελαν να κοιτάξω κάθε εβδομάδα ξεχωριστά και να δουν την εξέλιξη της αποθεραπείας μου. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό”.
http://nba.sport24.gr/article/2206760/katathesi-psuxis-apo-ton-rondo
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης